ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα έκδοση των Windows 7 με νέα εμφάνιση που δημιουργήθηκε από τον Kamer Kaan Avdan

Παρόλο που η Microsoft ξεκίνησε το τρέχον λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10 σχεδόν πριν από τρία χρόνια, τα Windows 7 παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα στον κόσμο. Επί του παρόντος, το λογισμικό εκτελείται με εκτεταμένη υποστήριξη από τη Microsoft και λαμβάνει μόνο σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας. Η Microsoft πρόκειται να τερματίσει επίσημα την υποστήριξή της στα Windows 7 στις 14 Ιανουαρίου 2020.
Τα Windows 7 εξακολουθούν να έχουν πολλούς πιστούς που ορκίζονται από αυτήν για εύκολη χρήση και εμφάνιση παρά το γεγονός ότι είναι σχεδόν 10 χρονών και παρα το γεγονός ότι η Microsoft προωθεί τα Windows 10 και έχει κάνει εύκολη την αναβάθμιση από τα 7 στα 10.
Ένας από τους μεγαλύτερους πιστούς των Windows 7 είναι ο Kamer Kaan Avdan, o επιχειρηματικός σχεδιαστής του UI και YouTuber, ο οποίος έχει βάλει ένα σύντομο βίντεο μακέτα για το τι μπορεί να μοιάζει με μια έκδοση 2018 των Windows 7. Με τα πλήρη σύγχρονα χαρακτηριστικά και το νέο Fluent Design System, τα Windows 7 φαίνονται εντυπωσιακά στο παρακάτω βίντεο ιδέας.

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο, η έννοια “Windows 7 – 2018 Edition” επαναλαμβάνει το παλιό κλασσικό λειτουργικό σύστημα προσθέτοντας όμορφα διάφορα στοιχεία Fluent Design όπως το φως και τη διαφάνεια σε αυτό. Η ιδέα φέρνει σκοτεινή λειτουργία και δυναμικές ταπετσαρίες που αλλάζουν με βάση τη ζώνη ημέρας και νύχτας. Το OS παίρνει επίσης ένα μοντέρνο επανασχεδιασμό με το ακρυλικό στυλ. Επίσης, ορισμένα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στα Windows 10, όπως το Κέντρο Action και το Cortona, μπορούν να παρατηρηθούν σε αυτό το βίντεο ιδέας.
Τα Windows 7, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2009, και διασχίζουν τις 100 εκατομμύρια αδειοδοτημένων εγκαταστάσεων εντός έξι μηνών από την κυκλοφορία τους.
Μέχρι το 2012, οι αριθμοί αυξήθηκαν στα 630 εκατ. Ευρώ. Αν και τα Windows 10 κυκλοφόρησαν το 2015, ήταν σε θέση να ξεπεράσουν το μερίδιο αγοράς των χρηστών παγκοσμίως μόνο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Τα Windows 7 συνεχίζουν να παραμένουν το δεύτερο προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα μετά τα Windows 10, καθώς κυριαρχούν στις χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Author

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΛΤΑΚΗΣ

WEB DESIGNER - DEVELOPER - PROGRAMMER