ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Το WinX HD Video Converter Deluxe 5.12 διαθέσιμο για Δωρεαν Κατέβασμα μέχρι 11 Ιουνιου

Το WinX HD VIDEO Converter Deluxe είναι ένα πρόγραμμα που σας βοηθάει να μετατρέψετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να κατεβάσετε, να επεξεργαστείτε, να περικόψετε, κόψτε, να συγχωνεύσει οποιοδήποτε βίντεο.

Το Πρόγραμμα αυτό παρέχει ευέλικτες επιλογές για τη λήψη, τη μετατροπή, να αλλάξετε το μέγεθος, να επεξεργαστείτε, να κοπεί, να περικόψετε, να συγχωνεύσει τα βίντεο σε ένα φλερτ ή χωριστά.Η τελευταία έκδοση με βελτιωμένη επιτάχυνση υλικού σύνδεσης τεχνολογίας είναι η προτιμώμενη επιλογή για την ταχεία χειρισμό μεγάλο HD και 4K (HEVC/H. 265) βίντεο, όπως το 4K και 1080p, 1080p σε 4Κ. Διατηρεί, επίσης, μια μεγάλη ισορροπία μεταξύ υψηλής ταχύτητας, πλήρη ποιότητα και το μέγεθος του βίντεο.
Η εταιρεία δημιουργίας του προγράμματος Digiarty δίνει δωρεάν το πρόγραμμα αυτό για την 12η επετείο της.
Έχει ενημερωθεί πρόσφατα με τεχνολογίες επιτάχυνσης υλικού επιπέδου 3, αυτός ο μετατροπέας βίντεο HD μπορεί να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες του Intel QSV και του Nvidia CUDA / NVENC για την κωδικοποίηση, την επεξεργασία και την αποκωδικοποίηση βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα επεξεργασίας του βίντεο θα αυξηθεί σημαντικά διατηρώντας παράλληλα την καλύτερη ισορροπία μεταξύ του μεγέθους του βίντεο και της ποιότητας της εξόδου. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του εργαλείου, αφού οι περισσότεροι τρέχοντες μετατροπείς δεν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Η εφαρμογή τεχνολογίας επιτάχυνσης υλικού είναι απαραίτητη για την επεξεργασία βίντεο 4K και HD όταν χρειάζεστε συμπίεση βίντεο, μετατροπή σε άλλη μορφή, αλλαγή μεγέθους ή επεξεργασία. Πρώτον, θα αυξήσετε την ταχύτητα της επεξεργασίας βίντεο. Δεύτερον, εξοικονομήστε τον από προβλήματα όπως η κατάψυξη του προγράμματος, η συντριβή στη διαδικασία, η επιβράδυνση κατά την αναπαραγωγή ή η υπερθέρμανση του επεξεργαστή.
Εάν αντιμετωπίζετε την ανάγκη να μετατρέψετε τα βίντεο από τη μία μορφή στην άλλη, μπορεί να τα κάνει γρήγορα για εσάς. Χτισμένο με κωδικοποιητές 370 + βίντεο & ήχου, αυτός ο μετατροπέας βίντεο HD σας επιτρέπει να μετατρέψετε ανάμεσα σε οποιαδήποτε μορφή βίντεο, π.χ. MP4, AVI, FLV, AVC, MPEG, WMV, MOV, HD AVI, HD MPEG, M2TS, MKV κ.λπ.
Εάν χρειάζεστε να αλλάξετε τη μορφή βίντεο για προβολή σε iPhone, iPad, Apple TV, Huawei, Samsung κ.λπ., απλά πηγαίνετε με το WinX HD Video Converter Deluxe το οποίο διαθέτει 410+ προφίλ εξόδου ready.
Αν θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο ή μουσικής από το YouTube, το Facebook και άλλους ιστότοπους σε απευθείας σύνδεση. Υποστηρίζει πλήρως 300+ ιστότοπους σε απευθείας σύνδεση. Αν θέλετε να εξαγάγετε μόνο το κομμάτι ήχου από το βίντεο κλιπ και στη συνέχεια να το μετατρέψετε στην επιθυμητή μορφή. Αν θέλετε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε πολλές φωτογραφίες απευθείας από το βίντεο. Όλες αυτές οι απαιτήσεις μπορούν εύκολα να γίνουν από αυτό το πρόγραμμα.
Επιπλέον, αυτός ο μετατροπέας βίντεο υψηλής ευκρίνειας διαθέτει επίσης τη δυνατότητα περικοπής / περικοπής / συγχώνευσης βίντεο, προσθήκης υποτίτλων, αλλαγής ονόματος αρχείων εξόδου βίντεο, ρύθμισης της ποιότητας εξόδου των παραμέτρων βίντεο και ήχου, ρύθμισης του ρυθμού καρέ και της ανάλυσης.

Για να το κατεβάσετε δωρεάν πρέπει

1. Να επισκεπτείτε το λινκ του Giveaway https://www.winxdvd.com/giveaway/

2. Πατήστε στο GRAB NOW

3. Πατήστε στο GET FREE

4. Στο αρχελιο zip που θα κατεβάσετε έχει το setup του προγράμματος και το serial number για να το ενεργοποιήσετε.

 

 

Author

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΨΑΛΤΑΚΗΣ

WEB DESIGNER - DEVELOPER - PROGRAMMER